10 decembrie 2014

O inovatie italiana impotriva sutelor de turnuri Eiffel care ar putea fi ridicate recicland umbrelele aruncate in lumea larga

V-ați prins din titlu: din spițele umbrelelor nenorocite care se strică de la a doua folosință (dacă le luați, ca și mine, de la chinezi, căci cumpărând una scumpă și solidă veți plânge amarnic când o veți uita undeva) s-ar putea ridica, în fiecare an, câte un alt Turn Eiffel.

Ce urât, din toate punctele de vedere!

Regii simțului estetic, italienii, au găsit o soluție mai ales ecologică:
o umbrelă reciclabilă 100%, din plastic flexibil, și frumoasă pe deasupra.

Au inventat-o   Federico Venturi, inițiatorul proiectului, designer de produs, atras dintotdeauna de punerea în pradctică a viselor transcrise pe hârtie/pe computer, Gianluca Savalli, inginer mecanic specializat în mecatronică, și   Marco Righi, inginer diplomat, deja administrator al companiei care a scos pe piață umbrelele despre care vă povesteam mai sus.

Vedeți aici cum funcționează și ce drăgălașe sunt!



Post by Ginkgo Umbrella.

Alăturați-vă-mi, vă rog,  în doliul către frumoasa umbrelă imensă, cu spițe multe, primită cadou de la colegii de la Radio Bleu Auxerre. Lăsată într-un prăpădit de birou, în București, înainte de a sta două luni într-un concediu medical, a dispărut. Sigur nu s-a întors în Franța. Propuneri de urări către hoț? Au trecut mai mult de zece ani de atunci. Dar nu uit:) Și nici voi să nu uitați!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...