22 octombrie 2014

de ieri si de azi

Două învățătoare din nordul Italiei au fost suspendate de la catedră după ce părinții elevilor lor au alertat poliția: viața la clasa lor era prea interesantă.

Exemplu, o compunere drăgălașă:  Pe cine ai ucide mai întâi: pe mama sau pe tata?, aruncat cu creta în copii, obligat întreaga clasă, pe rând, câte 10 minute, să maseze bătrâna spinare a dăscăliței.

Ieri m-a urmărit partida Bayern Muenchen- AS Roma. Am avut treabă, la ora prânzului,m într-un cartier deloc central unde, ghinionul meu, fusese cazată echipa. Trafic ca atare.
Spre după-amiază, în centrum cântând și bălăngănindu-se cu sticla în mână niște băieți ca ăștia.
Seara, la întoarcerea spre casă, din cauza unui stadion care nu se dă mutat la marginea orașului, trafic.
Din fericire, grobienii de deasupra noastra n-au fost nevoiți să urle: ei țin cu Lazio. A, puteau urla de fericire: 7-1 pentru nemți nu e tocmai un buchet de frezii.

Apropo de frezii, am intrat la Jo Malone (o parfumerie britanică, acum din grupul Estee Lauder).
Am mirosit una, alta, de pe cartonașe până am ajuns la English pear and fresia (pere englezești și frezii). Piele de găină! Madlena lui Proust, primul meu parfum cumpărat din salariu serios, Venezia Pastello al Laurei Biaggioti, avea cam aceleași note. Cred că ăsta va fi cadoul meu pentru mine luna viitoare (stai să aflu prețul, înainte)!

Și dacă ne depărtăm de serios și ajungem în zona frou frou, tocmai ce am primit un e-mail cu o recomandare: geanta iernii :)




2 comentarii:

  1. Si eu visez la Jo Malone-ul ala cu pere si frezii sau cel cu iasomie alba (?!) si menta, inca de acu cateva luni, insa pretul e, bineinteles, prohibitiv. Chiar si pe strawberrynet, care-i cu discounturi, tot e cca. 750 de lei :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, 750 e mult! Pe site e 80 de lire sterline la 100 ml si 40 de lire sterline la 30 de mil! Problema e ca nu livreaza nimeni via internet. (pe canalul oficial, adica)

      Ștergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...