23 august 2014

Paparatii se intorc cu mult mai multa vlaga, de data asta!

Vă povesteam exaltată, acum șase ani, despre întâlnirea de gradul zero, la 40 de grade pe nisip în plin soare, cu tânara care mi-a înveselit tinerețile la televizor. Ambra, nu alta! Uite aici povestea.

Avem aceeași vârstă, suntem tinere și acum, ne-am întâlnit tot pe nisip, ce coincidență, dar la vreo 500 de km depărtare de umbrela de pe vremuri.

Copiii au crescut, Ambra a făcut multe filme, spectacole, albume și a jucat în multe piese de teatru, e la fel de sportivă, face jogging seara și stătea, în hotel,  mai mereu departe de privirile oamenilor. Cu ochelarii de soare pe nas. 

M-am întrebat de ce a venit cu familia la mare în Italia, dacă trebuie să se ferească de curioși. 

Privindu-i copiii care se împrieteniseră cu alți turiști de vârsta lor am înțeles. Niciun părinte nu le poate lua copiilor dreptul de a-și face prieteni de vacanță.


În imagine, un selfie publicat pe pagina ei de Facebook, zilele trecute, cu o floare pe care eu n-am îndrăznit să o rup (am publicat o poză pe Instagram) cu gândul la fix același instantaneu. 

Dar poate că fusese ea prin preajmă taman când căzuse inflorescența din copac? 

Nu sunt norocoasă, asta e.

Pe data viitoare, pe o altă plajă, Ambra!

7 comentarii:

  1. Tu ești așa slabă sau doar albă ca brânza (și ca șezlongul)?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ca te interesezi de soarta mea. Raspunsul e: nu stiu cum sunt, ca bronzata nu-s si m-am si ingrasat 2 kilograme la mare! Deci pana la urma stiu cum sunt: la regim!

      Ștergere
  2. :) Întrebare: Ambra era cu Francesco Renga sau singură? Eu zic să fii pregătită, în Sardegna, la plajă, în luna august, cine ştie cu cine te mai poţi întâlni.;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, erau toti patru. In Sardinia noi nu mergem pe Coasta de Smarald, nu dam de VIP- uri :)

      Ștergere
    2. :) La un moment dat auzisem că nu mai erau împreună.
      Pe coasta de Smarald sau nu, Sardegna e Sardegna! Recunoaşte că de fapt nu eşti în vacanţă ci lucrezi sub acoperire pentru o revistă de gossip ;)

      Ștergere
  3. Vai cit mi-a placut Ambra si mie, cind eram insarcinata i-am propus sotului meu varianta de nume pentru prunca, dar n-a fost impresionat. Acu' ma gindesc ca trebuia sa ii arat si o poza! :p

    RăspundețiȘtergere
  4. și mie-mi plăcea numele. dar parcă prea e a chihlimbar, dacă te gândești intens la chestiune.

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...