29 august 2008

paparatii revin in forta, dar fara vlaga!

...cum altfel, la aproape doua saptamani de la promisiunea ca voi face marea dezvaluire, adica pe cine am vazut io aici in tara asta, la mare.

preambul: eram la liceu si nu aveam
televiziune prin cablu, fratele meu fiind usor de corupt cu televizorul, parintii au decis ca mai bine fara, pentru ca Goe sa aiva un viitor stralucit. Actiunea lor a avut succes, dar ce folos ca tot ce povesteau fetele la scoala pentru mine suna strain?
 
Eu neavand nicio vina pentru toata mutarea babacilor si fiind frustrata, de asemenea, ca nu stiam despre ce vorbesc fetele si de ce se imbraca ele asa de ciudat, tu, cu ciorapi negri pana peste genunchi, bocanci si fuste scurte.

noroc cu un televizor minuscul, diagonala max 20 de cm, naiba stie de unde ivit care, in blocul meu aflat intr-o padure  unde nici acum semnalul de telefonie mobila nu ajunge decat dupa niste mantre bine recitate de catre posesorii aparatelor de receptie, eu reuseam sa vad Ambra cu Non è la RAI.

mnoah, deci, ca sa n-o mai lungesc, am vazut-o pe Ambra vie! Si nu am avut coraj sa ma duc la ea, sa o imbrancesc prieteneste si sa-i povestesc despre dupa-amiezile petrecute cu ea, cum sa fi avut? Nu, nu mi-a fost frica de omul cat un munte care o insotea, carele nu era sotul ei, dar nu parea nici sa fie apropiat de ea, ce mai incoace si incolo.

Acum, Ambra mai apare pe ici, pe colo, prin punctele esentiale din punctul ei profesional de vedere, sau la mare, asa cum bine v-am redat mai jos.


6 comentarii:

  1. Ambra? A jucat si intr-un film cu un tip care venea sa o curteze pe un cal. Principe azzuro, nu alta. La Non è la RAI era o fata frumoasa tare, Alexia o chema. Ma intreb cateodata oare ce o mai face. Ambra ma cam enerva, era sclifosita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooooo, Ambra! Imi placea sa cred pe atunci ca seman cu ea si insistam sa fiu tunsa identic...Am revazut cateva inregistrari cu ea de curand si o gasesc ...uhm...not-so-special.
    Ori am citit eu in diagonala, ori ai omis tu sa ne spui cum arata acum!?!Au trecut vreo 10 ani cred de atunci....

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca multe fete aveau dreptate sa spuna ca seamana cu Ambra care,da, mi se parea si mie sclifosita. dar cred ca o si invidiam ca nu era cu mult mai batrana ca mine si era toata dupa-masa la televizor, si inca nu la noi:)
    deci Jul, desenul spune: abdomen lucrat. in rest, e tot ca atunci, doar ca na, ca sa citez din niste fotbalisti in viata: "oboseala si trecerea timpului isi spune cuvantul"

    RăspundețiȘtergere
  4. Oooo, ce ma mai uitam si eu la Non e la RAI, mai ales la paradele de moda care mi se pareau foarte originale si haioase. De la sclifosita de Ambra am invatat eu italiana...

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...