7 septembrie 2015

Din nou acasă. Acasă la Roma, adică.

Ca să nu-mi crească nepoțelul fără să-i răspund și eu la sute de întrebări, ca să nu trecă prea mult timp fără să-mi văd familia lăsată acasă, ca să nu se coacă prunele, porumbul și fasolea fără să mănânc și eu niște găluște cu prune, o supă cu fasole păstăi și boabe imense și niște porumb fiert (deși am prins dintr-acela de lapte, din care nu-mi place absolut deloc), ca să văd ce mai e pe la Plafar și la librărie, ca să văd cum toate muzeele din oraș sunt închise, ca să văd ce se pregătește la Palatul Culturii și la Teatrul Național, am dat o fugă foarte, foarte scurtă la Tîrgu Mureș.

Trăiască zborurile directe Roma- Tîrgu Mureș, trăiască toți în sănătate și fericire! (entuziasm exagerat, dar cum să i te opui?)

Dar gata vacanța (și n-a adus-o trenul din Franța)!

Pe mâine!

6 comentarii:

  1. Chiar daca nu le ai pe toate intr-un singur loc, e bine ca traiesti cu placere in ambele locuri. Tine de felul tau de a vedea viata sau tine de locuri? Nu stiu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Mirela, cred că e modul de a vedea viața. Dar și locurile inspiră, dacă mă gândesc puțin:)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. A fost cu cântec! Muzeele erau închise în oraș, librăriile sunt destul de mici și aglomerate. Se dusese naibii lista mea de cărți și oricum mai mult le cumpăr în format electronic. Dar tot mi-am luat, printre altele, Cum încărunțește o blondă, a Adrianei Bittel, Viitorul incepe luni al Ioanei Parvulescu si un alt Taichi Yamada, ca tot imi placuse Straini (am descoperit ca in preistorie am scris pe blog despre carti! Si Straini era una dintre cartile despre care scrisesem!)

      Ștergere
  3. sa iti fie de bine!
    Ce duci cadouri cand mergi in Ro? ca de cioco cred ca li s-a acrit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Nimicuri prețioase:))
      Ciocolată mai rar duc: cafea, săpunuri artizanale, napolitane/biscuiți buni, accesoriile pentru păr sunt frumoase în Italia (cele de la parfumerii, adevărate bijuterii în plastic mai de calitate/rășină). Lămâi bio, deși am aflat că de acum se găsesc și în Ro. Arome pentru prăjituri (flori de portocal), panettone sau Pan d'oro de sărbători. Eu nu am curaj să pun sticle cu ulei de măsline, deși nu m-am trezit niciodată cu cioburi în valiză. Nici brânzeturi, deși alții au curaj (burata, mozzarella proaspătă :) )

      Ștergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...