2 martie 2015

Madam Miau- noua noastră vecină



Bine, noutatea e că și-a găsit un loc pe măsura frumuseții dumisale. 

Altfel o știm de câteva luni de la garaje, unde ne întâmpina seara târziu. Am stat de vorbă cu ea dar n-a colaborat: nu știm nici cum o cheamă nici cum o putem răsfăța altfel decât cu mâncare și conversație (sperăm nu stresantă).



6 comentarii:

  1. sper sa reusiti sa va intelegeti pana la urma.
    roma cea vestita pentru pisicile ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă țin la curent! Deocamdată nu mai pleacă atunci când ne oprim în dreptul ei. Am ajuns să mergem tiptil, nu cumva să o trezim dacă doarme.

      Ștergere
  2. Vaaai, dar ce strat frumos de ciclamene! Ce inseamna clima mai calda, dom'le... Duduia e draguta cum sta ea acolo, dar daca nu-i prea vorbareata, o sa aiba numai de pierdut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Crăciun le-am pus (noi din bloc adică). Ieri dormea acolo, era însorit, era călduț, era frumos. Și ea în mijloc, părea un cadou:)
      A, ca să știți: pisicile astea nu vor în casele oamenilor. A luat una soacra mea, crezând că îi face bine. A pătimit: a schimbat perdele, tapiseria unei canapele, un aranjament de imortele. L-a eliberat pe Billy (așa l-a numit), și el a fost fericit 3 ani afară, șeful pisicilor din cartier. Până când a pierit sub o mașină. Sigur era atent la altceva.

      Ștergere
    2. Billy se ţinea, probabil, de crailîcuri când s-a întâlnit cu automobilul :p

      Ștergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...