26 iunie 2012

scurtissimissime

Vecinul a hotărât să nu se mai vopsească. Faza e că negrul catran îl îmbătrânea. Cum să-i transmitem mesaje subliminale pentru smocurile de păr din urechi?
***
În 4 închisori braziliene va fi implementat un proiect "Izbăvire prin lectură". După acele gratii se află şi criminali periculoşi, dar încă nu se ştie dacă vor putea participa şi ei. Pun pariu că pe lista propusă nu se află "Tunelul".
***
La Florenţa,la Palatul Pitti, am găsit obiectul dorinţei. Cu majuscule şi cu scuze pentru clişeu. Practic, dacă aş avea ceva, aş putea locui şi sub un pod!

24 de comentarii:

  1. Monica, eu zic sa itzi temperezi pofta: am incercat si eu asha o chestie si este, cind te intinzi pe dinsa, foarte incomoda, de fapt. Sa stai in fund e incomod, sa te intinzi complet nu ai loc, daca ai depashit 6 ani - ca esti deja prea inalt/a, si sa stai intr-o rina e obositor pe termen lung. Poate ca, daca faci exercitzii sutzinute, te obishuniesti. Eu una nu mai tinjesc dupa dinsa. Dar de intzeles, intzeleg atractzia. P.S. si, mai e ceva: nu te potzi asheza/intinde acolo imbrcata oricum, trebuie sa nu clashezi cu culorile obiectului. Caci, jumatate din efect, este cel vizual, evident. In cazul dat, chestii gris si mauve si lilas, caci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt tristă, aveam atâtea planuri! Cu îmbrăcămintea eram pregătită (dacă mai ţii minte discuţia cu maşina şi culoarea ei.)

    RăspundețiȘtergere
  3. Normalmente! Exact. Noi sintem fete cu principii si standarde, pe care le respectam.

    Imi pare rau de aceasta dezamagire existentziala, sper sa itzi revii. Si zic sa incerci, totusi, cu derierul dumitale, sa vezi daca si pe tine te deranjeaza, poate eu sint prea comoda.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ăsta-i divan de fiţe, se livrează cu un Freud la căpătâi, gen! Palatul Piţi!

    Practic, dacă a-i avea aşa ceva, nici nar trebuii să ma-i munceşti, decât ar trebuii să le dai ordine la strigoi şi ar muncii ei pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. A., nu te potriveşti deloc cu obiectul dorinţei mele şi cu încadratura elegantă şi discretă în care ne-am aflat până să apari. Acesta este obiectul dorinţei mele şi nimic mai mult. Nu se va concretiza.

    Ştirile ajung doar la cine le doreşte. Eu rămân pe acest recamier bleu ciel, căruia i-am adaptat un suport pentru computer. Şi am o frapieră cu apă milenară Egeria în partea dreaptă. Pentru că am principii şi standarde, desigur. Salutări cu mănuşi dantelate!

    RăspundețiȘtergere
  7. A. - Din Sahara Centrala, in sezonul intermediar, de linga oaza cunoscuta, cu mica biblioteca, TV5 si similar.
    Restul explicatziilor, daca te intereseaza, alta data si numai prin reciprocitate. La care tu ai retard deja.

    Monica - apa minerala Egeria? Mor, tzatzo!

    RăspundețiȘtergere
  8. Egeria, kilometrul zero. Sau cumpărată la sticlă din sticlă sau luată personal de la izvor, lângă Via Appia. Ar trebui s-o torn într-o carafă din argint ca să meargă cu recamierul, nu?

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar stii termenul 'egerie', in frantzozeshte?

    Nu, nu neaparat. Merge si intr-o carafa de cleshtar, cu gitul terminat in lucratura de argint, in gust Art Deco, sa faci un pic de bric-a-brac asha, mai modernist. Oricum, nu bei din sticla chiar daca e de sticla, asta nu ma indoiesc ca stii si nu faci. Si nici din pahar de plastic. Pai, cum?

    RăspundețiȘtergere
  10. E altceva decat ce e si in taliana, cu nimfa izvoarelor?

    pahar din plastic niciodata. cristal cu plumb!

    RăspundețiȘtergere
  11. Are si alt inteles decat cel din taliana, cu nimfa izvoarelor?

    pahar de plastic jamais! cristal cu plumb, glumim?

    RăspundețiȘtergere
  12. égérie, nom féminin

    Sens Conseillère secrète, inspiratrice

    Cu nimfa izvoarelor, habar n-aveam. Ce tzi-e si cu limbile astea romanice. False friends, all over.

    Intrebarea este: imi pun io, la ambasadoru american la receptzia de azi, la 6 PM, rochia neagra si bluza de matasi gris, necesara sa inchid decoltajul? Au anuntzatara 29 de grade la prinz. Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu ştiu dacă am dreptul să mă pronunţ în privinta decoltajului. Eu sunt ţicnita care săptămâna viitoare îşi va pune ciorapi (8 den). Dar pot pune pariu că vei vedea şi rochii a-proa-pe de plajă pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  14. A fost foarte bine. M-am dus cum tzam zis. Cu decoltajul aproape complet inchis. Da, erau gagice cu bluza transparenta si sutien portocaliu dedesubt, dar tzoapele nu ma intereseaza, erau si tipe in rochii aproape de plaja si duamne cu slapi. Nu stiu de ce planuiesti tu ciorapii, chiar si fff subtziri, dar mai bine ca tine, decit ca ele, nu ca ar mai conta pentru masdele largi de oameni ai muncii. Pentru mine, conteaza. Dar, itzi zic in soapta, bunica de la Sibiu ar fi fost suparata pe mine ca nu mi-am pus 8 den.

    RăspundețiȘtergere
  15. massele largi de oameni ai muncii. sorry

    Deci, unde mergi unde trebe 8 den, indiferent de caldura de afara?

    RăspundețiȘtergere
  16. Aşa, că scriu mai uşor acum: la ce tehnici se folosesc acum, ciorapii aceia nici nu se simt, nici nu se văd. E clar că ne-am pierdut minţile cu toţii? Şi apoi se rup după o singură purtare. Practic nişte 5 euro aruncaţi:) Dar ţin să sufăr alături de domnii la costum şi cravată!
    O doamnă din Brazilia mi-a arătat ce ciorapi are dumneaei: de purtat cu sandale! Au un orificiu pentru degetele de la picioare, iar aşa ea se consideră eliberată şi aerisită. Şi atunci să nu vin eu din secolul XIX să-i spun că sandale NU, degete acoperite DA?

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu. Sa nu vii.
    E un faux-pas de un gust ATIT de abject, ca e o megaevidentza inutilitatea efortului.

    Daca esti inauntru, nu e grav. Masina cu AC, pina acolo - avem; intilnire cu popor intr-o incinta cu AC - avem; revenit la domiciliu cu suspomenita voatura cu AC - avem. Poti sa-ti pui linistita de 15 den si sa nu-i rupi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu-i spun, pentru că-mi văd nebunia.
    Cred că de 15 nici nu găsesc, la magazinul de unde cumpăr eu acum e plin de ciorapi 8 DEN, tălpici şi costume de baie, nimic mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ciorapii cu gaură pentru degetul mare mi se pare firesc să-ţi fie prezentaţi de o braziliancă: nu ei au inventat şlapii ăia enervanţi cu baretă între degetul mare şi următorul (cum se cheamă, arătător???)? Mă enervează când văd că sunt purtaţi de tot occidentalul de sub 30 de ani, antisistem şi altermondialist (în fundal: muzică de Manu Chao).

    RăspundețiȘtergere
  20. Vaidemine, cum aşa, cristal cu plumb? Păi, plumbul nu e toxic? (A, sau poate apa e radioactivă?)

    Monica, o mare problemă: de câtva timp ai modificat ceva şi toate link-urile portocalii (ultimele comentarii, postări mai vechi etc.) au devenit greu de desluşit pe fundalul tot portocaliu al globului pământesc din pagina principală.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa pun o tema noua alba, la naiba cu harta asta!

      Ștergere
    2. Păi pe vremuri cristalul fin și scump cam elibera Pb în lichide, o nebunie!

      Ștergere
  21. Vizualizez Havaianas cu ciorapi, acum! Arătător, da!

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...