23 aprilie 2012

bine am revenit!

Dacă nu era comentariul A. aproape că uitam de Poveştile-mi. Sper ca Paştele nu v-a fost pufos şi ce alte minuni am citit că poate fi graţie urărilor atât de ţifraşe încât ale mele simple mi se păreau prăfuite. Am revenit la Rîm după un scurt drum la Târgu-Mureş cât să văd miel, drob, ouă colorate, icoane, paşte la cutii personalizate despre care preotul ne-a povestit că ne spune a doua zi graţie cui ni le-a dăruit, oameni înconjurând biserica şi alte detalii care, alături de ai mei, să-mi amintească de modus operandi cu această ocaziune. Bref, la Roma e mai frig decât în România, în ciuda macilor şi irişilor înfloriţi pe marginea drumurilor (astea or fi aici buruieni?!), eu lucrez la un proiect despre care nici n-o să ştiţi că e al meu (nu răstorn niciun guvern), citesc veşti despre meciul Olandei cu Ungaria din ţara de la nord-vest, ascult nişte aranjamente interesante (mulţumesc Mara!) pentru cor (Viva Vox, aici un concert întreg), citesc Viaţa începe vineri (Ioana Pârvulescu)şi vă doresc o săptămână frumoasă!

5 comentarii:

  1. deci cum ti-ai petrecut Pastele catolico-ortodox la dublu ppn si cu ce minuni culinare pt o fiinta delicata cum eshti tu care nu papi vietuitoare ci vegetale?):) apropos, nu te ingrasa aceste verzituri si/sau paine paste orez nu exista in alimentatia ta oare?
    eu am pierdut 5 kile antzarz care acum sint 3 inapoi fara carnuri dar ma apuca grijile de acum incolo,daca renunt si la brinzeturi si oo cu ce mai ramin(:(? hai recunoaste ca mergi la sala, te dai cu bicla, faci yoga si alergi prin Roma in cautare de irisi!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. de Paştele catolic am pretins că nu exist. Am mâncat capul unei colombe şi la revedere. De cel ortodox am văzut ceea ce povesteam şi am mâncat de ale mele. Nu mănânc pâine şi de fapt mănânc din ce în ce mai puţin fără ca fiinţa mea să se împuţineze. Când o să ajung să mă hrănesc doar cu soare vin în Bucureşti la un happening artistic cu mine pe un scaun, la soare, fără să mănânc:) da, fac yoga şi nişte acquabike, cât să afle inima mea că există şi ritmuri mai alerte. Pentru irişi e o problemă: fiind la marginea drumurilor pentru maşini doar când conduc îi pot vedea. dacă este vreun traffic jam iese şi o foto:))

    RăspundețiȘtergere
  3. "Am mâncat capul unei colombe"

    Aşa, deci dacă mâncăm porumbei suntem vegetarieni, mai nou? Şi de când tocmai capul se mănâncă?

    RăspundețiȘtergere
  4. da, mâncăm tot ce înseamnă porumbelul- simbolul păcii. ceafă la grătar!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum înţeleg ce vindeau ţigăncile la mare, când se plimbau pe plajă strigând "Aaavem porumbelu' fiert!"

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...