12 martie 2012

Basilica San Pietro- Perugia

10 comentarii:

  1. ce albastru superb! oare vine primavara? in Austria e totul asa gri, parca imi lipseste albul ala inzapezit din Romania...

    RăspundețiȘtergere
  2. ps: hai, nu reiei jocul cuvintelor pe care nu le mai folosim? ca ieri in aeroport au strigat-o pe doamna Baboi ca intarzia decolarea aeronavei. si m-am gandit, o mai fi zicand cineva "da-ti si mie vreo trei baboi?" cum ziceau bunicii mei pe vremuri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, buna! N- am prea dat de nimic suculent, in ultimul timp!

      Ștergere
  3. Doaaaaamneeeeee, ce porcarie am scris!!! "dati-mi" voiam sa zic, m-au tampit si pe mine agramatiiiiiiiii, ce rusinooooooos!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu te rusina ca nu cred sa fie cineva pe aici care sa te cunoasca si sa te banuiasca de cine stie ce. Nu stiu nimic despre baboi, nareaza-ne!

    RăspundețiȘtergere
  5. mvaaaaai, dar cum? mandria mea de filolog... ntz ntz ntz

    RăspundețiȘtergere
  6. Ştiu cum e. Am făcut o noapte albă pentru o repetiţie într-un text pe care îl trimisesem spre publicare. Oameni care nu mă verifică, ştiind că dacă nu e un text de pe blog sunt mai serioasă la redactare:)))). Noroc că am trimis un email disperat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tarom, v-am lasat comentariul ca sa vada si ceilalti cum sunteti. Da, e ceea ce credeti. Nu sunteti cumsecade.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu e tarom, parerea mea e ca se folosesc abuziv de numele companiei. e un site care vinde bilete de avion. poate ca taromul ar trebui sa se sesizeze ca altii fac spam in numele lor

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...