26 august 2009

in aceste conditii, mergem in Corsica

...în care o chinuiţi pe Madonna dându-i de gândit dacă se poate aşa ceva??, o urmăriţi la televizor cum se mişcă, aflaţi ce mănâncă şi vă oripilaţi când citiţi că unii sunt chiar intrigaţi că femeia a cerut prosoape, deci rezultă că se spală înainte şi mai ales după concert, vă doresc să puteţi vedea şi jurnalele de ştiri ale altor televiziuni.

Să mergem la Ajaccio, de exemplu.


7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai, hai ma, Monico, nu ne lasa asa, cu gititza uscata.
    Zi-ne la ce te referi.
    Dar renuntz la cerere, daca vorbim despre cum arata la alte televiziuni reactzia compatriotzilor la momentul de political correctness al Maddonei, ca mi-e greatza si deja am auzit prea mult. O populatzie barbara si troglodita, ce sa zic?

    RăspundețiȘtergere
  3. E cam puerila chestia cu Maddona, in l,oc de Madonna. Gindirea era: mad donna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu, cand am cetit Maddona m-am gandit la italianul exasperat care striga Madddddoooooooonnaaaa!, deci mi-a placut ideea.
    Nu-s, tu, barbari si trogloditi! Au personalitate si o pot contrazice pana si pe Madddddonna!daca ei nu cred in ceea ce dumneaei vede cu alti ochi, ca o fi mai umblata!Eu, in nimicnicia mea, cred ca s-a trezit in ei o superioritate alimentata de Paulescu, Poenaru, Oberth, Coanda, Vlaicu, Nadia, Nastase, Hagi si ceialti si nu i s-au putut opune...dar parca nu s-au vandut alcoolice pe acolo...

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine, vad ca aerul rarefiat (desi tu nu esti in Peru) al Americii Centrale si dieta prelungita cu ardei megaiutzi iti intuneca ratziunea.

    RăspundețiȘtergere
  6. frate, deci... cate controverse a starnit madonna pe aici, numai madonna mai putea sa starneasca!

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...