22 noiembrie 2014

Mesaj către spammeri

Nu știu cum să vă aștept mai bine: ca la volei, la primire, sau cum am învățat de curând de la Adelina (cu ciocanul de șnițele)

5 comentarii:

  1. trimit o cutie de pesmet din asta bun din Kaisersemmel de aici? vin si cu Kartoffelsalatu' :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce se mai primeste pe la tine, prin spam? Ca la mine e plin de Viagre, Vuittoane, filme porno si medicamente dubioase? Noroc cu akismetul (parca asa-i zice) ca ma mai scapa de ele, dar tot raman o gramada... Eu cred ca astia vin la snitele, nu la batator. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adelina, ai mei au alt modus operandi: intra, vad ca am scris despre varza murata si scriu atat: in otet era mai bine! cu link la pagina lor in care vand cine stie ce,
      de curand m-a abordat unul ca google nu-l mai da in cautarile oamenilor pentru ca in trecut au postat asemenea comentarii pe mai multe bloguri, dintre care si al meu. citez: ”Din pacate, site-ul a fost penalizat de Google. Exista pe blogul tau comentarii la articolele tale ”””" si link-ul "http://”””ro"
      Poti sterge linkul din comentariile care fac trimitere catre site-ul nostru? Consideram ca acesta este un motiv de penalizare. Link-urile se regasesc in urmatoarele articole:” si imi mentioneaza articolele

      adica nici te rog, nici pardon, scuza-ma, nu mai fac, iertare. NIMIC: spammeri fermi pe pozitie. nu pot sterge acel comentariu pentru ca ma dor degetele. Asadar vin la batator. Poate de covoare!

      Ștergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...