8 mai 2014

De joi, pe puncte (mai 2014)

Ioana Moldovan e extraordinară. Îi puteți admira fotografiile, căci cu asta se ocupă, aici.

Am hotărât că într-adevăr e mult mai frig decât în alți ani, aici la Roma, fapt pentru care gândul nu mi-e deloc la mirosuri estive ci mai degrabă la ce vedeți mai jos. Partea bună e că miroase amețitor și dacă nu-i dai foc. Plus că nu mă face să alerg la frigider în căutare de complement gustativ.
(Știu, nu tuturor le plac lumânările. Acesta e un borcan!)

Mă gândesc deja la vacanța de vară. Voi? Virtual, am și făcut bagajul. Am hotărât că nu mă mai bazez pe uscătorul de păr din hotel și mi-am umplut baia de noi creme de protecție solară.

Mona Vanna văzută de Dante Gabriel Rossetti. Alexa Wilding (modelul care apare în mai multe tablouri ale lui Rossetti) e/era extraordinară și ea.

Tabloul se află la Torino, anul acesta.

Cred că una dintre cele mai neplăcute coincidențe, când ieși de la oculist cu pupilele exagerat de dilatate și umbli ca o găină beată (știu cum umblă găinile bete, nu vorbesc aiurea), e să dai nas în nas cu un domn în etate care își face drum prin mulțime bătând ușor de ziduri un baston alb.

O floricică  dăruită de un copilaș care vrea să te facă să zâmbești e de o mie de ori mai frumoasă decât o orhidee. O amintire de la Tîrgu Mureș, 2014.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...