21 octombrie 2013

La Zagreb, papusile

Nu are rost să vă povestesc ce e cu Zagrebul. 

Pe prinicipiul pe care fratele meu își întărea spusele adăugând „toți spun așa”,  fără să fie capabil să-mi numească două persoane, măcar, din grupul celor toți, sunt și eu convinsă că „toți” au fost la Zagreb până la ora la care vă scriu eu.

La piața de vechituri din piața Britanski nu cred că au ajuns însa chiar toți. Chit că e în centru, poate n-au fost cu toții în orașul croat duminica. Dimineața devreme, sau la spartul târgului, ca mine.

Și dacă au ajuns, cu siguranță nu se uită după păpuși. Dacă se poate din cele care au de spus ceva. 

Iat-o.  



N-am luat-o nici pe asta.


7 comentarii:

  1. :)) Uite că pe acolo chiar nu am ajuns, puteai să ne scrii şi tu mai detaliat despre târgul ăla de vechituri, acum ne-ai făcut curioşi.
    Aşteptăm mai multe fotografii, mai multe detalii... un astfel de talcioc spune multe despre povestea comunităţii respective.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau fac ca bloggerii care scriu pe picături astfel că povestea pieței de vechituri din Britanski va rezulta după o mie de postări, cântece și fotografii. Cum am timp, cum aprofundez! Mâine aș pune, totuși, o fotografie cu două pisici din Zagreb! ;)

      Ștergere
    2. :) bine, aşteptăm, face şi asta parte din strategia de marketing :))

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. da, erau si oalele aferente (email ciobit) acolo pe taraba. dar si cescuta e dragalasa.

      Ștergere
  3. Sa nu crezi ca nu mi-am notat pe o hirtiutza Piata Britanski, cind am citit aici si stiam ca plec in 2 zile la Zagreb.
    Nu am ajuns, ca a venitara famelia de la Ljubljana si am dusara fetele la Zoo, duminica dimineatza, dupa cafele pe terase, si porma aeroport, ca vera pleca inapoi la Romanica... Sint fff trista ca nu am vazut Britanski, mor dupa pietze de vechituri si flecushtetze (pt. tine, Nonica) care te surprind... Singurul lucru bun e ca nu am cheltuit banutzu, sau, alternativa, ca nu am luptat cu ispita de a cumpara prostii (de exemplu, capacul dragutz al lui vio!, or similar).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi s-a spus că Britanski era mai mult de vizualizat și că e una unde se merge cu noaptea în cap (cu lămpașul pe cap spunea nenea care ne-o recomandase) și de unde chiat te întorci cu comori acasă.

      Ștergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...