24 iunie 2013

O altă inventie care nu-mi apartine


Această postare este pentru noi, fetele. Domnii sunt rugați să revină mâine, când doresc să dezbat o problemă legată de mașini, doamnele sunt rugate să facă click aici mai jos, ca să afle ce mă tulbură azi.




Aseară, în baie, constatam că, deși caloriferele nu duduie și afară nu e caniculă, crema de față era cam călduță, ca să nu spun tăiată (vezi maioneză, nu foarfecă).

Știu: există frigiderul. Pe vremuri, un raft din răcitor era destinat pielii, nu stomacului, dar acum lucrurile nu mai stau aÈ™a È™i pentru că bucătăria se află relativ departe (nu, nu locuiesc la Versailles) È™i pentru că uÈ™a frigiderului rămâne câteva secunde blocată după ce am închis-o È™i găsesc că e greu să te cremuieÈ™ti È™i să înÈ™urubezi capacul recipientului cu uÈ™a deschisă,  sau să iei crema, închizi uÈ™a frigiderului, te cremuieÈ™ti, aÈ™tepÈ›i să se deblocheze uÈ™a È™amd.

O tevatură pentru care eu am găsit o soluție: un mic frigider în baie (loc și priză electrică există).

Eventual un frigider pentru vin, pentru că nu-mi trebuie creme la 2 grade Celsius ci doar la o temperatură joasă și mai ales constantă. Folosesc creme fără coloranți, parfum, conservanți și cu multe alte lipsuri îndelung căutate, care se alterează la căldură.

Am zis să răscolesc internetul, ca să văd cât costă așa ceva și apoi să cântăresc cât e aiureală în povestea asta și cât e factibil, dacă găsesc o reducere colosală de preț (că tot e perioada).

Căutam pe internet mini-frigidere și ce văd? CE VĂD, FETELOR?

ÃŽn Coreea de Sud, unde industria cosmetică e importantă (cam de unde credeÈ›i că vin BB cream, la mare modă acum?) cineva a avut aceleaÈ™i frământări cu mult timp înaintea mea  È™i a găsit soluÈ›ia.

PriviÈ›i aici minunea! Exact cum l-am gândit eu! Cu temperatură reglabilă, È™ic, micuÈ› dar deloc neîncăpător.  Desigur, nu-l cumpăr. Poate pentru că e prea departe, poate din cauza preÈ›ului (să fim serioÈ™i, habar n-am cât costă, făcând click am aterizat pe o pagină în coreeană, adio înÈ›elegere între popoare!), poate de supărare că mi-a fost furată ideea. 

Voi ați inventat ceva, așa, ca mine, ca să descoperiți apoi că niște mișei de departe, fără să vă cunoască, v-au furat ideea?



6 comentarii:

  1. Ăștia (astea, mai degrabă) din Coreea de Sud au tot felul de chestii faine. Cum ar fi gel demachiant pentru ochi.

    Eu am avut senzația asta când am citit Sonata Kreutzer. M-am gândit: "Ia te uită cum are acesta aceleași opinii ca mine despre lume și viață, decât că mult mai structurat expuse!". Dar am fost mărinimoasă și nu m-am supărat pe om. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, tocmai am terminat o cercetare despre un produs din Japonia, pentru o doamnă, în Asia este multă aplecare către sănătate și frumos.

    Despre scriitori, și eu îi bănuiesc că mi-au furat ideile, dar, șmecherii, le expun cum trebuie, nu haotic și superficial, ca mine!

    Să fim mărinimoși, da!

    RăspundețiȘtergere
  3. Și bețișoare de urechi din lemn, nu din plastic! Da, în Asia au tot felul de chestii. Și rusoaicele se uită insistent în partea aia. Oare când o să ajungă valul și-n părțile noastre?

    RăspundețiȘtergere
  4. Aici mai intru la Muji, dar bețișoare dintr-acelea am cumprat dintr-un magazin cu produse japoneze ieftine la Mall, la Tg Mureș.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu; dar Peştişorul, da. A inventat... telecomanda. Aveam un televizor obişnuit, alb-negru, la care prindeam vreo 4 posturi (2 bulgăreşti şi 2 sârbeşti), şi, ca să nu se tot ridice şi să le schimbe, apăsa pe butoane cu o lansetă telescopică de pescuit.
    Deci, da. :D

    RăspundețiȘtergere

  6. Presupun că el n-a fost așa de supărat când a văzut ce telecomandă inventaseră alții.

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...