7 martie 2012

Aruncarea gunoiului la Roma

Cu sute de ani in urma, o asemenea contraventie era pedepsita chiar corporal, dupa cum spune si imaginea. Acum legea nu mai e drastica iar strazile arata ca atare.
Ce ar fi de facut? Sa dam nuiaua jos din cui?

8 comentarii:

  1. Nonica, imaginea nu imi spune nimic, nu pot sa o maresc. Pacat.
    Dar, desigur, te cred pe cuvint.
    Pai, da, nu nuiaua jos din cui, bazooka din dotare scoasa la intimidare si la pedeapsa, in caz ca psihologicu n-a fost eficient. Io, sa fiu ministra de interne, as face niste amenzi, transformabile in pushcarie in caz de neplata, care sa se scrie cu 4 cifre in euro (fara virgula). Ceva de genul 5800. 6725. Nu platesti, 3 luni la mititica. Nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa o maresc de cum ajung acasa, zice ca cine arunca o sa fie pedepsit inclusiv corporal dupa un decret de la 1725. Toleranta zero a prins la New York!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine ma sperie cel mai mult faptul oamenii mandri de casele lorimpodobite si curate in timp ce in spatiul public se comporta ingrozitor. la pol opus anglo-saxonii ale caror case sunt de pomina dar care se bucura de un spatiu public ingrijit chiar peste masura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mai faci? Pe mine ma enerveaza cei care spun ca NY este murdar. Ei nu au nici o vina daca il vad asa, e parerea lor si e normal sa o respectam, dar nici eu nu sint vinovata ca il apar si ca ma enervez.

    La cita populatie este, cite natii misuna, la cit trafic exista in orasul asta, nu poate sa luceasca 100%, nu? Deci avind in vedere aspectul asta, NY este un oras curat:) te-am pupat cu drag si o primavara minunata acolo, sub soarele Rom

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite, mie New York mi se pare curat. E drept ca la Roma trotuarele sunt inguste si nu se pot curata cu utilaje, dar eu una nu-i suport pe localnicii care arunca aspiratoare in tomberoanele pentru hartie si carton, care nu curata dupa bietii catelusi (cel mai tare ma irita ca lumea e impotriva patrupedelor cand ele bietele nu vad cum ar putea strange totul intr-o punga!) si mai ales nasul pe sus al celor care se cred locuitori ai Imperiului Roman cuceritor de teritorii si inventator de terme, cand vremurile acelea au apus. Am ajuns sa merg cu capul plecat (desi nu e nicio sabie care sa ameninte;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Păi, bucură-te răutăcios: cu nasul lor pe sus vor călca în cine-ştie-ce. În Franţa locuitorii cartierelor "rezidenţiale" (adică chic) afişau pe alocuri mici panouri pe care era desenat un căţeluş simpatic sub care scria "Je ramasse ma crotte" ("Îmi strâng c4c4tul").

    RăspundețiȘtergere
  7. Au aparut si aici panouri( abia in toamna!). Ceva de genul" ni- s pantofii plini!" . Asociatia locuitorilor cartierului meu a pus pe stalpi cutii cu pungi. Eu abia astept sa prind un stapan de caine

    RăspundețiȘtergere
  8. asupra faptului. Cred ca ajung la inchisoare:)

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...