30 noiembrie 2010

vestile sunt urmatoarele

La Cancun, o statiune deloc eco, a inceput summitul COP16. Am niste povestiri cu coruptie si alte amanunte cum numai in tara noastra draga mai poti intalni, de numai! Daca doriti, adica.

S-a insurat guvernatorul statului Mexico (Enrique Peña Nieto), un favorit in cursa urmatoare pentru presedintie. Casa de piatra, dar cu cine? Angelica Rivera e numele ei. Au fost nanasi de cununie copiii lor din casatoriile precedente.

Valul de caldura de acum o sa treaca. In Mexic, in decembrie, trebuie sa fie frig noaptea, da?

De ziua mea am primit carti si ciucalata si ciucalata si carti. Si ciucalata. Dar si carti. Si am uitat sa-mi fac singura un cadou, dar niciodata nu e prea tarziu.

9 comentarii:

  1. Cred ca am descoperit o smecherie, cum sa fac sa pacalesc codul care nu se afiseaza. Ia sa vedem daca merge.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, se pare ca merge! Si-acum la obiect. 1. Happy toate cele, cum ziceam. 2. Eu sunt amatoare de povesti de coruptie, as vrea sa citesc ce-ai de povestit, dar poate ca numai eu. 3. Ciucalata zici? Doar ce-am descoperit un loc care vinde Valrhona si incerc sa-l ocolesc, dar nu prea imi iese.

    Ha, acum se vede codul din prima. Hydragui

    RăspundețiȘtergere
  3. Beatrice, ma simt prost. as vrea sa scot codul dar ma trezesc dimineata cu spam romanesc (din cauza de fus orar ramane cam 8 ore pe blog orice reclama tampitzica.)
    cum ai facut, oricum, de ai postat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite asa: am ignorat codul pur si simplu, adica am scris ce aveam de scris, plus nume, etc si-am apasat Enter. Cand s-a reincarcat pagina si m-a atentionat ca n-am scris codul, a aparut si poza. Spune si la altii, daca te intreaba.
    Si n-ai de ce sa te simti prost, zau. Buba e la computerul meu, undeva.
    Uite, acum vad codul din prima.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa-ti fie bine!
    Da, vreau si eu povesti despre coruptie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc

    LadyIo ti s-a urat cu binele si linistea interioara? m-am gandit mai bine si ce aveam de povestit suna traducerea in spaniola a unei povesti politice romanesti. mai mare rusinea. viva tequila!

    RăspundețiȘtergere
  7. fuse ziusoara ta???apai sa ne ierti ca noi iti zicem''la multi ani'' cu intarziere,sa ai parte numai de lucruri frumoase si bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. fuse si se duse! multumesc pentru ruari,nu va cert pentru intarziere si ma jene si acum ca toti ani trecuti cum venea ziua mea cum va explicam ca astept urari:)))

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...