28 septembrie 2010

fata frumoasa a orasului?



6 comentarii:

  1. E absolut sublim! Deosebit de foarte excelent!

    RăspundețiȘtergere
  2. După ce l-am văzut în "Full screen", direct pe Vimeo, observ că e "Una producción del Fondo Mixto de promoción turística de la Ciudad de México". Asta explică de ce apăreau nişte caractere chinezeşti la început, alegerea muzicii (cu femeia care vorbeşte chinezeşte) şi, pentru cei cărora nu le scapă nimic, :)) de ce de la secunda 03:32 la secunda 03:40 suntem într-un restaurant chinezesc! Păi, ca să regăsească potenţialul miliard de turişti chinezi elemente familiare! Inteligent "targetată" reclama!

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi vă aşteptăm cu fotos oaxaqueñas, estimadă doamnă Pequeño!

    Aţi fost la Hierve el Agua? Mezcalito Benevá, ceva? Hâc, pardon?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda, drăguț filmulețul. Mi-a plăcut! Mai ales că încerc să fac și eu ceva similar cu Bucureștiul. Am tras ceva secvențe timelapse prin oraș, dar e foarte dificil de găsit părțile frumoase... pt că nu prea sunt :(
    Asta e... mai sap.

    RăspundețiȘtergere
  5. Zdeto, sa/ti fie rusine. de trei ori rusine. oameni buni, ajutati/l sa vaza!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Monica, Bucureștiul este un șantier. Schele, dărîmături, șanțuri, bannere imense care să acopere lucrările, un paienjeniș de fire și cabluri trasate haotic prin oraș și printre blocuri... nu mai vorbesc de gunoaie și mizerie peste tot.
    Crede-mă, că este chiar dificil de găsit cadrele potrivite pentru un asemenea proiect. Nu mai vorbesc de haosul arhitectural și de faptul că nu se poate compara cu niciuna din metropolele occidentale.
    Ce-i drept, poate că sunt și eu saturat de faptul că ultimii 34 de ani i-am trăit în acest oraș, și nu mai am fascinația descoperirii lui pentru prima dată.

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...