14 iunie 2009

sagetator fara de sageata ce am ajuns!

Si, cum imi planificam eu in cel mai mic detaliu calatoria in Romania si prin tara noastra draga, ma trezesc refuzand sa fiu ridicata din Otopeni cu masina, pentru ca vreau sa iau 783 si metroul.

Mai mult, mi-a cazut ditamai fisa in fata ochilor, ca doar se introdusese un tren care facea legatura intre aeroport si Gara de Nord! Premium!, ca sa citez un personaj din Iluminare.

Si acum sa citesc asta. Tara in curs de dezvoltare ce avem! Rusine! 

Auzi acolo, sa fie nerentabil un tren care duce la aeroport. Sa scoti trenul. Sa nu fie direct, ci sa aiba si o rata intre halta si terminal. 

3 comentarii:

  1. In cazul asta, am o veste proasta: tocmai am auzit ca CFR-ul tocmai s-a hotarat ca nu-i profitabila linia asta. Asa ca se scoate.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai da, ai vazut ce scrie in articol. saracan de noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. fratioare, eu ma declar depasita de debitul verbal manifestat in scris de care ai dat dovada de cand? de ieri pana azi? ca ieri parca era doar ala platitu.

    deci bulversata cum sunt, iti spun ca prieteni tale ar fi putut chiar sa ii faca placere sa vina sa te ia. ma gandesc. la fel cum ar trebui tu sa te gandesti ca anul ala de cand esti plecata ti-a pervertit gandirea si te-a facut sa crezi in institutiile statului si promisiunile lor de dezvoltare. pfoahaha. silly one!

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...