22 aprilie 2007

saptamana viitoare

...pe monicaspune:

Republica Cişmigiu nu e ce pare a fi! Fraxinus excelsior, bănci proaspăt vopsite, oameni pe hidrobicicletă, copii cu rotile viu colorate sau dormind în cărucior, miros de pomi înfloriţi şi de lac pur şi simplu.
Nu e tot, aşadar! Ce poate strica sâmbăta unor oameni care vin cu drag în parcul aista, vă prindeţi singuri, săptămâna ce începe mintenaş!

Malta e locul marilor corupători, nu doar cel în care ceremoniile de Paşte sunt cu adevărat impresionante, cafelele din barurile Societăţilor filarmonice sunt cele mai cele, iar mazărea îşi face loc şi prin foitaje. Aflaţi ce şi cum, zilele astea!

Muriel Spark e o adevărată figură iar cine mai prinde pe la chioşcuri Domnişoara Brodie în floarea vârstei va înţelege ce vreau să spun. Monica citeşte, cum nu, şi vă povesteşte şi vouă!

Urmează un final de lună nu ştiu cum şi un mai cu adevărat fierbinte. Cu speranţa că 20 mai nu pică, aşa ca în urmă cu 17 ani, în Duminica orbului nici la propriu nici la figurat, povestim ce vedem, simţim şi vrem de la viaţă, împreună, cu toţii laolaltă!

Lapte praf pentru mine! Acum şi în formulă vegetariană, aflaţi cum laptele praf de soia cu aromă de vanilie poate da dependenţă, de se scoală omul noaptea să mai ia o linguriţă, ca în zilele bune cînd laptele praf chinezesc era la mare căutare pentru cei care aveau copii mici, dar şi pentru cei ca mine şi fratello (asta când nu era rost de lapte condensat).

Ce păcat că gustul şi mirosul nu se pot transmite la distanţă! Ar fi o revoluţie, n'est-ce pas?

Trompa lui Eustache mai frumos gâdilată ca niciodată! Jay Jay Johanson, Laura Veirs, Brandi Carlisle şi chiar Maria Lătăreţu, important e ca melodiile să pice ţanc..în context adicătelea.

Răscolim internetul şi cunoaştem zilnic noi şi noi oameni!

Lepşele sau tagurile? Cine e ele, ce doreşte, cât are de gând să poposească pe la noi şi cum pot fi eradicate? Un eseu la comandă, dragă Oblia ai atâtea de aflat, dar nu de la mine care am nici un an în sfera cu bloguri. Dacă putem, ajutăm, însă, cu foarte mare drag chiar!

De ce nu mai sunt lucrurile ca altădată? Unde e Iulian? Unde e dulapul colorat al Silviei? Ce s-a întâmplat cu cele două Marii din viaţa mea, de nu mai scriu atât de des? Încercăm să aflăm acum, cât nu vine luna mai.

Şi, nu în ultimul rând, noi desene, cimilituri, citate şi povestiri...Una dintre ele, despre scrieri pe şerveţele. Revoluţie la o revistă cool din US and A, chiar în zilele ce vin!

Oamenii cu scaun la cap şi-au făcut aranjamentele pentru vacanţă! Mai am două luni şi totul e pus la punct! I know what I'll do this summer şi alte filme artistice color, next days, ca să păstrăm limba chineză.

Reveniţi orişicând, nu închidem, avem uşile deschise veşnic, non-stop, toată ziua!

Dedicaţie: David Hallyday: 7 jours par semaine

2 comentarii:

  1. hidrobici in Cismigiu?? trebuie sa mai ies din casa... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. erau, erau, vreo doua chiar, si nimeni care sa vina cu mine:((((

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...