29 ianuarie 2007

RIP

iarta-ma ca te-am bruscat, ca nu te-am dus in locuri mai multe si mai frumoase, ca nu te-am spalat mai des decat o data la 3 saptamani si ca nu am fost stapanul pe care il visai, poate, la maternitatea de pisicute.

acesta este un post in care monica e trista si scrie cu nod in gat: pisica fu atat de bolnava incat cheltuielile de spitalizare prea mari l-au determinat Tziri sa o declare moarta; ma atasez cam mult de lucruri si am o migrena atroce din motive de vesti rele, asadar.

-in care monica rascoleste deja internetul in cautarea altei pisici, tot nou-nascute, si isi imagineaza cu groaza drumurile la banci, leasing, asigurari si multe altele.

-in care monica iese afara din barlog din motive de prea stralucitor soare, ocazie cu care sigur constata ca abonament de metrou expira mintenas si nu scapa de tube, cum credea, din motive de posibile intoarceri pisica viguroasa, ci face alt abo. traiasca lecturile de pe scaunele rosii si auditia de repertoriu sarac cersetori. 

-in care monica isi prelungeste perioada de autism.

-in care monica nu are de recomandat decat miros de pisica noua cu odorizant de lemongrass( vestea buna asta ar fi, pe langa aia ca sunt vie si nevatamata)

6 comentarii:

  1. Va rog sa-mi permiteti pe aceasta cale sa va prezint cele mai sincere condoleante :(
    Sunt cu gandul la dumneavoastra si, cum se intamapla in general in momente din astea .... diseara ma duc sa-mi spal pisicuta din dotare, la noapte dorm cu ea si maine o bag in revizie.
    I feel your pain!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi pare rau de pisic, probail ca e acum in raiul matselor, plin de lapte si soricei :)

    RăspundețiȘtergere
  3. adica benzina si smartuletze si mini-coopere??

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu cum sa-ti explic, dar imi place la nebunie cum scrii mai nou :P

    bine, stiu ca tragic momentul, dar l-ai facut tu frumos :))

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...