16 decembrie 2006

v-am prins, vrajitoarelor!

M-am speriat rau: din link in link am ajuns pe pagina ei.
Nu stiam daca e de la Miazazi sau de la Miazanoapte, pregatisem deja caldarea cu apa ca sa o arunc peste nefericita, daca e chitita sa-mi faca ceva, un alt click si aflu, pe fundal gri- petrol de tip IT, ca Vrajitoarea RODICA imi ureaza buna venit si ca, dupa un alt click, vom putea continua cu navigarea.
E clar, STIA ca
vin.
!!! NIHIL SINE DEO!!! Ma izbeste in iris de cum ajung mai departe, apoi un masthead de tata frumusetea in care nimeni alta decat fiica celebrei Mama Omida ma scruteaza vorbind la telefon mobil.
Ce este magia cititorule? Exista diavolul? Stati asa, acestea nu sunt dilemele mele...
Vrajitoarea Rodica ne povesteste despre ocupatia ei in vaste capitole presarate pe ici, pe colo, cu intrebari retorice
Bref, site-ul, pe care il admir cu toata sinceritatea, e pentru "Persoanele carora li se intimpla lucruri inexplicabile cat si cei care care cred ca i-a parasit norocul, persoanele care doresc sa intoarca persoana iubita, cei cu dezbinari familiare, declin in afaceri, persoanele care doresc sa-si cunoasca viitorul, atit persoanele care cred ca au probleme venite din farmece, cit si persoanele cu foarte multe boli fara leac, cum ar fi : Epilepsia, Alchoolismul(sic!), Impotenta, Depresii, Frica si altele, persoanele care doresc amulete purtatoare de noroc si aparatoare de rau sa apeleze cu toata increderea si rezultatele vor fi garantate suta la suta.mie, una, mi-e frica!!!!!!aflu ca am de a face cu cea mai puternica vrajitoare din sud-estul Europei, care in 2005 este invitata de onoare a celei mai puternice vrajitoare din Saint Dominic ,vizita in urma careia Vrajitoarea Rodica dobindeste patru noi ritualuri cunoscute doar de 3 persoane in intreaga lume, una dintre ele fiind vrajitoarea Rodica. Cele patru vraji fiind : ( Piedra Iman - piatra sagetata ) (Los Qua tros Ventos - puterea celor patru vanturi ) (Anima Sol - Inima Singuratica ) ( Les Seitas Potencia Africanas - Cele sapte puteri Africane ) ..
Pe Forum nu mai am puterea sa intru. Va las!


La 5 ani de la descoperire declar cu mana pe inima ca initiativa Vrajitoarei Rodica mi se pare demna de admiratie si ca in viata e important sa te adaptezi la tehnica moderna. Bravo, sanatate multa!

4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Maica maica :) De ce nu ai tu somn .. cu ce ti-am gresit eu tie .. sa rami asa perplex si "stinsa" izbita in retina de NIHIL SINE DEO -ul ce imi guverneaza meniul site-ului ?

    Cu respect
    Vrajitoarea Rodica Gheorghe
    http://www.vrajitoarea-rodica.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. cu nimic, Rodica, esti cool ca ai site! ca esti in secolul 21! yeah, numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa stii ca vrajitori si vrajitoare exista... nu te mai lua de rodica, las-o in pace... asta e sfatul meu.

    numai bine,
    V. Laurentium

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...