7 decembrie 2006

pana aici!

Cam la 40 de ani, tunsa scurt, permanent tip Higiena. In halat alb, la lucru.
- Va rog sa imi schimbati medicamentul cu altceva. Contine efedrina si nu am voie sa iau asa ceva
- Nu am voie, nu am cum sa va dau banii inapoi.
- Nu trebuie sa imi dati banii, imi dati un alt medicament, cu un alt continut.
- Nu am voie, veniti maine intre orele 14 si 16, discutati cu dirigentele farmaciei.
Martora la discutie, fac stanga imprejur, scarbita si cu nasul brusc nemaicurgand (ca sa stiti si ce cautam eu acolo). 
Stiti de ce Helpnet si Sensiblu sunt grozave, chiar daca sunt mai scumpe?  Pentru ca au grija de tine pana cand iesi din farmacie. 
Stiti ce e penibil, jenant, socialist pentru ca nu schimba nimic din ce ai cumparat, desi ai bonul si produsul cumparat cu 1 minut inainte la tine? Farmacia de cartier! Sabotaj REMEDIO!
Mai citesc pe internet ca Remedio se lauda ca

patrunde in mediul rural. Asa, bateti-va joc de bietii oameni, ca-s mai simpli si n-ar cracni la comportamente din astea.
 

O practica comerciala este, de asemenea, considerata ca fiind omitere inselatoare atunci cand, tinand cont de aspectele mentionate la paragraful 1, un comerciant nu dezvaluie sau ofera intr-un mod echivoc, de neinteles, ambiguu sau in contratimp o informatie substantiala sau nu indica intentia comerciala in cazul in care aceasta nu rezulta deja din context, si cand, in oricare din cazuri, consumatorul mediu este determinat sau este susceptibil de a fi determinat sa ia o decizie comerciale pe care altfel nu ar fi luat-o. ( Madam farmacista, daca vinzi medicamente intreaba cumparatorul daca nu e alergic la efedrina, ca de aia se presupune ca ai niste studii diferite de cele agricole!)

Asta e, la noi, daca cineva incearca sa returneze un produs, din diverse motive, este luat in ras, dacă nu si jignit de vanzatoare. Iar ANPC pune bomboana pe coliva si spune ca depinde de politica comerciantilor (am lasat cacofonia taman ca sa imi exprim dragostea netarmurita fata de incidentul de aseara) Faza aceasta cu returnarea marfii.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumesc pentru comentariu. Cu siguranță nu e violent și nici măcar un nenorocit de spam. Vă răspund imediat ce pot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...